mandag 23. januar 2012

Godt nyttår.... igjen!

Eller Gōng Xǐ Fā Cái som de sier i Singapore. Denne helgen feirer vi den helligste høytiden i Singapore, nemlig kinesisk nyttår. Harens år legger vi bak oss, for nå skal vi tre inn i Dragens år. I Kina er dragen et symbol på hell og lykke, og alt er fargerikt og stort i Dragens år. Åååå så spennende, mon tro hva som venter oss dette neste året!!






På lik linje med jul og "vanlig" nyttår i Europa, så er kinesisk nyttår virkelig DEN store høytiden for majoriteten av Singaporianerne (de fleste har kinesisk bakgrunn). I tillegg til selve helgen så er det to offentlige helligdager og mange benytter disse fridagene til å reise bort for å besøke og feire sammen med venner og familie.


For vår del har vi valgt å bli igjen i Singapore denne helgen for å unngå dyre flybilletter og trengsel på flyplassen inn og ut av landet. Så langt har vi benyttet dagene til massasje i Chinatown, strandliv, middag hos gode venner, trening, lunsjbesøk hjemme av andre gode venner og kino. I morgen skal vi besøke presidentboligen som kun er åpent for allmennheten 5 dager i året.


Hilsen Fredrik og Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar