fredag 17. februar 2012

West Berani

Seadrill sin rigg West Berani holder vanligvis til i de Indonesiske farvann, men nå ligger den i Singapore på Keppel Shipyard hvor den skal ligge i én mnd for vedlikehold, modifikasjon og klassing. Fredrik har vært ombord på riggen når den har vært offshore og kjenner rig manageren Gordon, så hva er vel ikke da mer naturlig enn å ta en søndagstur ombord på en rigg når den er her i vårt nabolag?? Sammen med kollegaen til Fredrik, Magnar, tok vi fatt på denne lille ekskursjonen....

Solen steikte og svetten rant under de splitter nye, og litt stive kjeledressene vi hadde på oss for anledningen. Sist jeg var på rigg var i anledning dåpen til West Jaya, og da minnes jeg at vi alle gikk rundt i hvite bomullshansker. Det var ikke tilfelle denne søndagen! Men hjelmene var hvite, og det var jeg rimelig førnøyd med :-)

Vi hadde en storartet søndag, med en omvisning som varte i tre timer. Gordon viste oss riggen både høyt og lavt, inne og ute. Dette er vel det man kan kalle en litt annerledes søndagsutflukt... :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar