tirsdag 13. mars 2012

Herlig søndag!

Golf er veldig stort her i Singapore, og gjerne begynner man med denne sporten allerede fra småbarns-stadiet. Butikker med golfutstyr finnes i massevis, og det samme er det med golfbaner. Det finnes lukseriøse klubber med medlemsavgift langt over hundretusen i året, men heldigvis mangler det heller ikke på mindre prestigetunge golfbaner hvor man kan spille for noen dollar en søndags formiddag. Og sammen med Axel la Fredrik ut på sin andre goldrunde etter at vi flyttet til Singapore.

Ikke helt tilfeldig hadde Hjørdis og jeg foreslått at gutta skulle spille på Tanglin Golf-club, for rett i nærheten av denne golfbanen ligger et mylder av restauranter, kafeer og noen lekre butikker... (!). Så mens Fredrik og Axel steikte under formiddags-sola på golfbanen, ruslet Hjørdis, lille Filippa og jeg rundt på Dempsey Hill og kikket på pene ting. Og jammen kom jeg ikke tilbake fra denne lille utflukten med en riktig så lekker skittentøys-kurv!

Etter golf og shopping smakte det fortreffelig med lunsj på Jim Thompson som serverer autentisk Thailandsk mat. Til Filippa sin enorme begeistring endte vi opp på Ben & Jerry´s for å spise is etterpå :-)



1 kommentar:

  1. Oooo - elsker den nye skittentøyskorga di, Camilla! Om du har plass i kofferten til ei til så legg eg inn ei bestilling, haha :D

    Klem Eli

    SvarSlett