tirsdag 22. november 2011

Damenes Julebord

Dette er nå fjerde året det arrangeres julebord for de norske damene i Singapore. Ambassadøren tok initiativet som et resultat av at herrene har et årlig lutefisk lag hvor kvinner ikke blir invitert. Herrene sitt lutefisklag har en tradisjon på noe og 20 år, og hvert år er det kun én kvinne som blir invitert (og det er IKKE Ambassadøren), men selveste Ingrid Espelid. Fredrik er så heldig han skal få være med på årets lutefisklag - og i år er siste året Ingrid Espelid skal være med, så det blir nok staselig.

MEN, nå var det da damene jeg skulle skrive om!

Ærverdige Raffles Hotel må være det perfektet stedet å ha et julebord! Hotellet og omgivelsene er så vakre med hager, palmer, fontener og ikke minst selve hotellet som er bygget i gammel kolonistil. I East Indian Room var bordene vakkert pyntet med svarte duker og stoltrekk, røde roser, lys og servietter - en riktig fin ramme for å komme i førjulsstemning!































110 festskledde damer var med på julbordet. Champagnen ble servert ute (slikt kan man gjøre når det er julebord og 30 grader ute!), til middag ble det servert lutefisk (airflown from Norway), ribbe, multekrem og norsk juleakevitt! På høytaleren sang Sølvguttene for full hals og etter maten gikk vi rundt juletreet og sang Så går vi rundt om en enebærbusk. Vi både sang og vasket, skylte og hang opp klær så svetten rant av oss, mens vi trippet på våre høye hæler rundt det lille juletreet ;-) SLIKT BLIR DET FØRJULSSTEMNING AV!



Folk koste seg, og som en av komité medlemmene var jeg særdeles fornøyd med gjennomføringen av julebordet :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar