lørdag 9. april 2011

Fransk damelunsj på Sjømannskirken

To ganger i året arrangerer Tirsdagsforum en lunsj for damer med inspirasjon fra ett av verdens land. Vårens damelunsj hadde tema Frankrike, så mat, underholdning og dekorasjoner hadde inspirasjon fra Frankrike. Sammen med Trine og Annika var jeg i komiteen som hadde ansvar for pynting av bord til den store lunsjen, og med 60 damer påmeldt er bord og førsteinntrykk viktig!!

Vi tok avsted til Thompson Road på mandagen, en gate hvor gartneriene ligger på rekke og rad, og alt av blomster finnes. Og det er BILLIG, iallefall sammenlignet med norske priser. Her kjøpte vi store buketter med blomser, eføy og drueklaser (i plastikk, for det finnes det også mye av...). Med rød- og hvitrutede duker, hvite servietter og innkjøpene vi hadde gjort var vi på god vei.

Tirsdags morgen dro tidlig til kirka. Da vi ankom var allerede gjengen som jobber der godt i gang med å sette bord på plass inne i selve kirkerommet. Dette er det mest avkjølte og behagelige rommet på hele Sjømannskirka :-) To kokker fra NB Sørensen i Stavanger stod over grytene på kjøkkenet, servietter ble brettet, bestikk og glass pusset, blomster satt i vaser og stearinlys tent. Eføy og drueklaser ble lagt ut på bordene som en siste fransk finish, og vi var klar til å skifte til kjole og høye hæler - for på damelunsjen pynter man seg litt mer enn på en vanlig tirsdag...



Lunsjen varte i godt og vel et par timer, folk hygget seg, maten smakte nydelig, og i god tradisjon var det mennene som jobber på Sjømannskirka som stod for underholdningen. Kledd i tettsittende kjoler, med hatt og litt sminke fremførte de først en morsom imitasjon av Edith Piaf. De sang, spilte og vi fikk virkelig trent lattermusklene. Godt jobbet gutter!

Nok en flott, og litt annerledes tirsdag i Singapore :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar