onsdag 6. april 2011

Flutes at the Fort

23B Coleman Street, Entrance Through the Singapore Philatelic Museum Park


Dette er ikke en restaurant man tilfeldigvis dumper innom. Gjemt bak den gamle brannstasjonen må man inn på en liten parkeringsplass, og der ser man et lite skilt med Flutes at the Fort, og først da vet man at man er på rett vei. Trappene snegler seg oppover, og med ett ser man et gammel og ærverdig Black & White House komme til syne bak trær, busker og blomster. Dette var mitt første møte med et ordentlig Black & White House, og det var nydelig! Disse karakteristiske husene har sine røtter tilbake til koloni tiden på 1800-tallet og de huset stort sett familier fra det Britiske Imperiet. Husene skiller seg ut fra alle andre bygg i Sinagpore, med sine hvitmalte vegger og mørke trerammer er de lett gjennkjennelige, og de er den dag i dag en påminnelse om koloni tiden i Singapore.






























Flutes at the Fort er en nydelig restaurant som ligger stille trukket tilbake fra den travle gaten utenfor. En stor terrasse er dekket med små bord, friske orkideer og hvite duker. Dette er et godt valg når venninner skal møtes og spise en finere lunsj, og det perfekte stedet å ta med kjæresten på kvelden. Da forvandles hagen til en romantisk oase med fakler og små glittrende lys i trærne.

En veldig varm fredag i mars var jeg her på venninne lunsj sammen med Hjørdis. Som veldig mange andre restauranter i Singapore tilbyr Flutes at the Fort "set lunch menu", så det falt valget vårt på. Å spise lunsj på restauranter som dette er et ypperlig alternativ til middag, da kan man spise en 2- eller 3 retters til en helt annen pris enn det som er tilfellet hvis man går på kvelden. Selvfølgelig, alt til sin tid - men ønsker man å prøve flere av de herlige, men litt pricy restaurantene her i Singapore, kan lunsj være et godt alternativ ;-)

Til forett hadde vi asparges i parma skinke, servert med ruccola, melon og fiken chutney, og til hovedrett spiste vi grillet smørfisk filét på en salat av hvite bønner, fenikkel og eple. Sammen med et glass sauvignon blanc var dette en meget smakfull opplevelse!


2 kommentarer:

  1. Kjekt med nytt blogginnlegg - endelig:) Nok en gang flotte bilder og så er du så flink å skrive:)
    Savner deg Milla og det er sååå kjekt å se at du koser deg!
    Rebecca <3

    SvarSlett
  2. Hei Rebecca!
    Ja nå var det på tide med nytt innlegg, gikk litt for lang tid der :-) Det er kjekt å både legge ut bilder og skrive sånn at dere vet hva vi gjør!

    Savner deg også Rebecca!
    Klem fra Camilla

    SvarSlett