lørdag 8. oktober 2011

Besøk av pappa og Formel 1!!

Bare ei drøy uke etter at Lisa og Trond reiste ventet nytt besøk - PAPPA! Nå har vi hatt både søsken og venner på besøk, men pappa var den første av våre foreldre som landet i Singapore for å oppleve løvebyen sammen med oss.

Øverst på listen til pappa over ting å gjøre i Singapore var MAT, og akkurat det ønske var ikke noe problem å oppfylle i det hele tatt :-) God mat har vi spist med alle våre gjester, og dette var ikke noe unntak. Høydepunktet var nok en nydelig Saturday Brunch på Flutes at the Fort, hvor både service og mat var fantastisk!































Det skal sies at vi fikk tid til andre ting også innimellom all spisingen :-) Terracotta krigerne er på besøk fra Kina, så vi kunne ikke la dette vakre synet gå forbi oss. De var spektalulære der de stod på Asian Civilisation Museum - jeg kan ikke forestille meg hvor mektig det må være å se alle sammen... Den obligatoriske Singapore Sling drakk vi i Long Baren på Raffles Hotel, og i Arab Street røykt vi shisha og fikk grundig innføring i knytting av persiske tepper.































Høydepunktet denne uken var nok uten tvil FORMEL 1! Vi hadde 3 dagers pass og fikk oppleve dette spektakulære sirkuset på nært hold. Det er vanskelig å forestille seg logistikken av et slikt arrangement før man har vært der. Formel 1 i Singapore er et gateløp, og hele bykjernen stenges av og påvirkes at dette arrangementet. Lys, gjerder og sperrer startet de å sette å opp for lenge, og det kan jeg godt skjønne. Det er ikke så rent lite som skal være på plass før en av verdens mest pengesterke sporter inntar Singapore, og hele verden vender sine øyne hit.

Pappa har vært på flere F1 løp tidligere, men dette var første gang for både Fredrik og meg. Ekstra spesielt er det når det holdes i byen vi bor i. Lydnivået av bilene er vanskelig å forestille seg, det er så vanvittig høyt. F1 bilene er regnet som de raskeste løpsbilene i verden, og med en fart opp til 360 km/t skjønner til og med jeg at det er mye krefter i disse nokså tilsynelatende små bilene! Vi satt 5 meter fra banen når bilene kom opp i maksfart, og med vind og støv i håret, lukten av svidd gummi, spenningen av et natteløp - og toppet av Shakira som underholdt så ble dette minner for livet!































Tiden gikk fort, og før vi visste ordet av det var søndag kveld kommet. NESTE STOPP - SYDNEY!

1 kommentar:

  1. Å så kjekt dåke har hatt det :) Denne helga er onkel Peter på besøk hos mamma og pappa på naustet - kontrastane er nok store, hehe.

    F1 såg jo kjempe spennande ut - synst du kledde godt den drakten, Camilla!

    Klem klem

    SvarSlett